BRANIMIR DOLIBAŠIĆ - HARD BODY DIET COACH

Branimir Dolibašić
Hard Body Diet Coach
www.dolibasic.nutricionizam.com

Branimir Dolibašić je voditelj nutricionističko dijagnostičkog centra Nutrilife, s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom rada u nutricionizmu, dijetetici i razvoju proizvoda.

Još od vremena srednje medicinske škole usmjerava se prema području hrane i zdravlja. kao diplomirani nutricionist, aktivno se bavi primijenjenim nutricionizmom u području dodataka prehrani, radu sa sportašima i dodacima prehrani.

Uska područja profesionalnog interesa su mu nutricionizam, diet coaching, dijetetika i nutrigenomika, te poslovni nutricionistički konzalting u prodaji prehrambenih robnih marki.

Već 20 godina je aktivan u javnoj komunikaciji tema vezanih uz nutricionizam, sudjeluje u radu i podržava aktivnosti strukovnih i nevladinih udruga na području zdravlja i zdravstvenih inicijativa kroz brojna stručna predavanja i edukativne akcije.

. Jedan je od prvih ambasadora za popularizaciju zdrave prehrane „Jamie Oliver Food Revolution“ u Hrvatskoj.

Smatra kako su zdravi odabiri i pravilna prehrana integracija načina života i tjelesne aktivnost s jedne, te misli i osjećaja s druge strane. Po osobnom stilu prehrane smatra se fleksitarijancem.

Ipak, bilo da smo svejedi, vegani ili vegetarijanci, tijela su nam ista i imaju programirane potrebe prema okolini u kojoj živimo. Ono smo što jedemo, što je na jelovniku i u košarici izbor je za danas, u njemu se ogleda naša prošlost, ali ujedno bira budućnost vlastitog zdravlja.

Hrana valja podmiriti sve naše potrebe, kroz uravnoteženost, redovitost, umjerenost i raznolikost prehrambenih izbora.

“Raznolikost, uravnoteženost, redovitost, umjerenost.”