PROMOCIJA HARD BODY PRIRUČNIKA TRENINGA I PREHRANE

Prije nešto više od 10 dana u Zagrebu, u zdravstvenom centru Novamed, održana je promocija drugog, dopunjenog izdanja knjige Hard body Makeover, o treningu i prehrani, autora kineziologa Tomislava Dolušića i nutricionista Branimira Dolibašića.
Dvorana je bila ispunjena do ppsljednjeg mjesta, a dojmovi posjetitelja bili su izvrsni. Promociji su prisustvovali mnogi ugledni gosti, treneri, nutricionisti, te fitness entuzijasti. Gosti su imali prilike saznati iz prve ruke na koji način sinergija treninga i prehrane čini Hard body trening sustav toliko zanimljivim i učinkovitim.

Hard body je 100% originalan domaći proizvod, a osnivač i kreator je Tomislav Dolušić. Trenutno se u više od 30 gradova u regiji, s preko 1000 polaznika, provodi 5. po redu Hard body mega izazov.
Nakon promocije knjige, nutricionist Branimir Dolibašić, održao je odlično predavanje o Hard body prehrani.

Hard body Makeover knjigu o treningu i prehrani možete kupiti po promotivnoj cijeni 39,90 kn na svim kioscima Tiska i hrvatskih poštama.

http://www.fitness.com.hr/blog/Fitnesscomhr_blog/Super-knjiga-za-vasu-transformaciju–Hard-body-knjiga-o-treningu-i-prehrani.aspx

 

Recommend
Share
Tagged in
Leave a reply