ŽELITE LI POSTATI SNAŽNIJI, NAUČITE SE KRETATI 1. DIO

Za osobu koja većinu dana provede sjedeći nije idealno i jedino riješenje klasičan, tradicionalan trening u teretani. Puno bolja varijanta je da u trening ubacite bodyweight vježbe (vježbe s vlastitim tijelom), jer će vas one osnažiti i učiniti mobilnijim.

9077493c6179f04dbf71d9af3850c712-gallerySvi oni koji imaju zavidno odrađeni staž u teretani, ali i oni koji imaju barem nekog iskustva s vježbanjem, znaju da su u nekom trenutku osjećali kao da su stigli do zida. Nakon niza tjedana lijepog napretka uslijedio je zastoj. Taj zastoj znači da je vježbač dosegnuo plato. U čemu je tajna tog fenomena koji mnogim sportašima i rekreativcima zadaje glavobolje? Stvar je zapravo vrlo jednostavna. Želite li biti snažniji i učinkovitiji morate se naučiti – pravilno kretati.

Danas većina ljudi ima isti problem. Mnogi zbog sjedilačkog načina života pate od lošeg držanja. Zbog toga su im mnoge kretnje postale nefunkcionalne. Tijelo se toliko naviknulo na te krive kretnje da su one postale standardne. Osim zastoja u tijeku vježbanja i izostanka napretka, loše kretnje dovode i do ozljeda. Stoga za početak treba naučiti pravilno se kretati.Watch Full Movie Online Streaming Online and Downloadtrailer movie Logan

Link na puni članak.

Recommend
Share
Tagged in
Leave a reply